USAn huutokaupat 2023 – arvioita oriista arvioidussa keskihintajärjestyksessä

 1. Chapter Seven

Chapter Seven varsoja on vaikea saada. Sekä oriit, että tammat ovat huippuluokkaa. Nyt on vielä nähty, että pojat onnistuvat siitoksessa syyrella prosentilla. Keskihintaa laskee oriin sijainti New Yorkissa: kun siirtospermaa ei saa ja New York on kaukana, niin moni ei vie kallista tammansa Blue Chipin siittolaan astutettavaksi.. Varsinkaan varsan kanssa! Näin ollen astutettavien tammojen taso ei ole muiden huippuoriiden tasolla, mutta silti varsat voittavat!

 1. Walner

Chapter Sevenin poika jättää todella nopeita varsoja! Mutta orivarsat eivät ole ainakaan vielä olleet tammojen tasolla. Oriin astumat tammat ovat Chapter Sevenin tammoja parempia, mutta uskoisin kuitenkin Walnerinn joutuvan tyytymään kakkossijaan!

 1. Muscle Hill

Vanha mestari on edelleen huippuori! Mutta osa huipputammoista valitsee nyt nuoramman oriin, varsinkin kun Muscle Hill myös on kohdannut vaikeuksia siiitosuralla aina loppukaudesta. Hyvä Muscle Hill varsa maksaa aina paljo.. Oli se sitten ori tai tamma!

 1. Gimpanzee

Chapter Sevenin poika tuo huutokauppoihin ensimmäisen ikäluokkansa. Oriin sperma ei ole tasokasta, siirtoja ei saa ja tammamäärä pitää rajoittaa suhteessa matalaksi. Mutta Uusi Chapter Sevenin poika on sitä mitä jenkit rakastavat. Hinnat tulevat olemaan korkeita. Ori saattaa ainoana jopa haastaa kärkokolmikon!

 1. Resolve

Muscle Hillin poika, jonka vaikeudet saada tammat kantaviksi ovat hyvin tiedossa. Ikäluokat oavt hyvin pieniä, ja Ori saikin lähteä Italiaan kun sen pitäminen kaupallisella farmilla ei tuota… varsoja tulee liian vähän ja tyytymättömiä asiakkaita on liian paljon, kun tamma on tyhjä. Mutta omistajat ja valmentajat pitävät näistä varsoista kovasti, joten tavallisistakin tammoista tulevat varsat maksavat!

 1. Father Patrick

Ori kokee uutta tulemista. Huippujakin nähdään, mutta varsinkin orivarsat ovat hiukan huonossa maineessa. Tammavarsoista maksetaan enemmän!

 1. International Moni

Ensimmäiset, nyt 3-vuotiaat. varsat olivat oikein hyviä. Tammakanta Love Youn pojalla on kuitenki hyvin keskinkertainen, ja toine ikäluokka ei ole samaa tasoa.. Suurelta osin tammakannan takia

 1. Tactical Landing

Muscle Hillin iso poika. Jättää tähti ja huonoja myös. Varsojen variaatio on valtava.

 1. Greenshoe

Tämän kauden sensaatio varsojen huonojen tulosten johdosta. Kukaan ei nyt pidä Greenshoesta kun odotukset olivat valtavia. Oriin pitää vielä pinnalla tasokas tammakanta ja muodikkaimmat kasvattajat. Jod toinenkaan ikäluokka ei onnistu, niin lähtö Eurooppaan on nopea!

 1. Muscle Mass

Hyvä Kanadan ori pitää yhä paikkansa top 10 listalla.

 1. Bar Hopping

Hyvin aloittanut Muscle Hillin poika kuoli valitettavasti nuorena!

 1. Triumphant Caviar

Aivan erinomainen periyttäjä. Yksikiveksinen ori ei koskaan saa huipputammoja eikä varsamäärä ole suuri, mutta puhtaasti luokallaan varsat ovat korkeaa tasoa!

 1. Swan For All

Indianan paras ori ja Andoverin Hallin poika jättä hyvää jälkeä vuodesta toiseen. Indianan kova palkintotaso autta keskihinnan pysymisessä hyvänä

 1. Six Pack

Varsat parantavat pikkuhiljaa- Isot varsat ovat parempia joka kuukausi. Ei ainakaan tuomita vielä!

 1. Cantab Hall

Vanhan oriin viimeisiä ikäluokkia. Hyvä ori edellaan, mutta astutettujen tammojen laatu on laskenut!

 1. Creatine

Hyvä ori, jonka uraa terveysmurhet ovat vaivanneet. Jättää hyviä ja hienoja vasoja, mutta niitä on valitettavan vähän ja keskinkertaisista emistä!

 1. Helpisontheway

Chapter Sevenin lupaavasti aloittanut poika astuu Indianassa ja vasoista saa asialliset hinnat

 1. Long Tom

Ohion ori jättää kiitettävää tasoa: Melkein kaikki varsat tulevat radoille ja voittavat. Huipulle ei juuri yksikään riitä.

 1. What A Hill

Hyvin paljon kuten naapuri Long Tom. OK, mutta ei vaan jakso riitä vaikka kaikki varsat menevät ok!

 1. Uncle Peter

Ohion kolmas suosittu ori.

 1. EL Titan

Ori joka on nyt myyty Australiaan. Ei koskaan saanut mahdollisuutta kun ei ollut syndikoitu!

 1. Crazy Wow

Oikein hyvä ori. Varsoja on vähän, mutta ne ovat hyviä. Ori itse oli hieno, hyvä ja hyvästä emästä, mutta kun isä oli Crazed, niin asiakkaat eivät astuta edes halvalla! Ori ansitsisi mahdollisuuden!

 1. Devious Man

Credit Winnerin poika ei saanut koskaan tammoja! Ei huono!

MAS