Mas Breeding Oy

17.1.2013 23:12

MAS Breeding Oy aloitti toimintansa uutena yrityksenä vuonna 2013. Yrityksen omistus on samoilla henkilöillä kuin menestyksekkään Kemppitalli Oy:n omistus. Kuitenkin pääomistaja uudessa yrityksessä on Martti Ala-Seppälä. Myös toiminta tulee tapahtumaan samoilla aloilla, kuin Kemppitallin toiminta. MAS Breeding on ostanut Kemppitallin kotimaiset siitosoriit ja lisäksi yritys on hankkinut USA:sta huippulahjakkaan Il Villaggion. 

Ensimmäiset MAS Breedingin kasvattamat varsat syntyvät keväällä 2013. MAS Breeding vastaa myös vanhan Kemppitallin viimeisten kasvattien valmennuksesta ja myynnistä. 

Pakastesperman tuojana MAS Breeding on sen sijaan huomattavasti Kemppitallia suurempi. Yritys edustaa heti ensimmäisenä toimintavuotenaan monia maailman parhaista siitosoriista. Nimet Cantab Hall, Conway Hall, Broadway Hall, Varenne, Juliano Star, RC Royalty, Majestic Son, Donato Hanover, Muscle Massive, Adrian Chip, Make It Happen, Pato, Triton Sund ja Broad Bahn ovat varmasti tuttuja hevosten kasvattajille ja varsojen ostajille.

Toimintaa täydentää vielä MAS Breedingin kansainvälinen välitystoiminta. Mikäli asiakas haluaa hankkia tietynlaisen hevosen esimerkiksi USA:n huutokaupoista tai vaikka Ranskasta, on MAS Breeding suhteineen arvokas apu hankinnassa ja käytännön asioiden hoidossa.

MAS Breeding Oy jatkaa myös suosittua ja ilmaista siitosorisuositustoimintaa Kemppitallin perinteiden mukaisesti. Palvelua on tarkoitus laajentaa kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Olemme mielellämme asiakkaiden käytettävissä puhelimitse tai sähköpostitse. Ottakaa yhteyttä, niin järjestelemme Teille edulliset ja sopivat orivalinnat tai muuta apua tarvitsemallanne raviurheilun alalla!

- Martti Ala-Seppälä